Ontworpen om ruimte te besparen

Een beetje meer en een beetje minder!

 

Pizza E Brace!
Z

De eigenschappen van de Pizza E Brace houtoven

op een rijtje:

N

Ondiep

De pizza-oven en grill is ideaal voor in kleine tuinen en balkons door zijn gewicht en afmeting!

N

Ingenieus

De Pizza E Brace, wat “Pizzaoven en Grill” betekend, heeft een scharnierende klep die kan worden gebruikt als een handige counter voor het plaatsen van voedsel.

N

Volume

Geschikt voor 3 broden van anderhalf kilo, tegelijk. Ideaal na een avondje koken om op de restwarmte van de houtoven nog wat vers brood te bakken voor de volgende dag…!

N

Keramiek

De keramische vloerbodem van de pizzaoven en grill is gemaakt van 5 cm dik vuurvast materiaal zoals in professionele ovens in pizzeria’s.

N

Verrijdbaar

Dankzij de robuuste wielen kan de Pizza E Brace houtoven gemakkelijk worden verplaatst, zowel binnen als buiten zonder problemen!

N

Thermisch RVS

De binnenste koepel is gemaakt van thermisch, licht en robuust roestvrij staal.

De houtgestookte pizza-oven en grill “Pizza E Brace” is het kleine juweeltje uit de collectie. Met een diepte van slechts 52 cm, is deze pizzaoven bijzonder geschikt om in kleinere ruimtes te worden geplaatst. Denk hierbij aan een veranda of balkon! Hij is ondiep, wat ruimte bespaart maar de mondopening is 59,5 cm breed en het kookoppervlak 10 cm breder dan de andere houtovens in z’n prijsklasse. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om aan één kant een pizza te bakken en aan de andere kant een sappig braadstuk..!