De Ciao pizzaoven kan direct worden gemonteerd, warmt in een paar minuten op en kan gemakkelijk worden verplaatst waar u maar wilt, in uw tuin of op het terras. Het roestvrijstalen binnenwerk maakt het mogelijk dat, met weinig hout, snel de juiste temperatuur wordt bereikt. De warmte accumuleert en houdt zich lang vast. De Ciao pizzaoven is duurzaam, licht van gewicht en eenvoudig te reinigen. Deze pizzaoven is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Groen, grijs en geel...

Ciao

Lees meer

De Cinque Minuti oven is nog makkelijker dan een barbecue. Na het aansteken van kleine stukjes hout is hij in ongeveer 5 minuten warm en onmiddellijk klaar om te koken. De Cinque Minuti pizzaoven komt compleet met een verrijdbaar onderstel en weegt slechts 100 kg. De Cinque Minuti is een echte houtoven die zelfs in de lift past en dus gebruikt kan worden op het dakterras of balkon! Hij kan zelfs in de auto worden geladen zodat hij in het weekend mee kan naar de camping…

De Cinque Minuti houtoven is ook zonder verrijdbaar RVS onderstel te verkrijgen waardoor hij makkelijk in een buitenkeuken geplaatst kan worden!

Cinque Minuti

Lees meer

De houtgestookte pizza-oven en grill “Pizza E Brace” is het kleine juweeltje uit de collectie. Met een diepte van slechts 52 cm, is deze pizzaoven bijzonder geschikt om in kleinere ruimtes te worden geplaatst. Denk hierbij aan een veranda of balkon! Hij is ondiep, wat ruimte bespaart maar de mondopening is 59,5 cm breed en het kookoppervlak 10 cm breder dan de andere houtovens in z’n prijsklasse. Daardoor is het bijvoorbeeld mogelijk om aan één kant een pizza te bakken en aan de andere kant een sappig braadstuk..! Ook als gasoven verkrijgbaar!

 

Pizza e Brace

Lees meer

De Quattro Pizze houtoven is ontworpen voor de hele familie. Haar brede mondopening en verhoudingen maken de Quattro Pizze houtoven handig, snel en vooral veelzijdig. Met de Quattro Pizze houtoven kunt u grote stukken vlees en braadstukken grillen en bereiden, maar natuurlijk ook vis zoals een hele zalm, en uiteraard grote pizza’s. Het relatief kleine formaat maakt het mogelijk om hem zowat overal te plaatsen.

Quattro Pizze

Lees meer

De Allegro pizzaoven is een grote houtgestookte oven met stijlvol afgeronde vormen. De Allegro pizzaoven voldoet aan de behoeften van het hele gezin en voor al de mensen die graag een grote groep vrienden uitnodigen!. Zeker geschikt voor professioneel gebruik in bijvoorbeeld pizzeria’s of de betere restaurants dankzij de grote capaciteit én kwaliteit! De Allegro pizzaoven weegt maar liefst 220kg en met zijn schappen, hout-houder en de vier wielen, een echt complete oven

Allegro

Lees meer

Meer dan één vierkante meter aan kookoppervlak en 100 kilogram aan vuurvaste stenen staan helemaal tot uw beschikking in deze compacte en veelzijdige oven. De Duetto houtoven bereikt al met zeer weinig hout, snel de ideale temperatuur om te kunnen koken!
Direct na aankoop al klaar voor gebruik. De
Duetto houtoven is gemakkelijk verplaatsbaar op het terras of op het balkon, dankzij de 4 praktische wielen.

Met de Duetto, kunt u koken met behulp van zowel vlam als baksteen: terwijl de vloer en de ruimte van de ‘Fiamma’ oven (onder) opwarmt, zal de ‘Mattone’ oven (boven) geleidelijk opwarmen door de indirecte hitte van de vlammen eronder.
Op deze manier kunt u vele gerechten op hetzelfde moment bereiden en gebruik maken van twee verschillende kookmethodes. Bovendien kunt u gemakkelijk doorgaan met koken zonder nieuw hout toe te voegen, dankzij de vele uren (rest)hitte met welke de twee ovens autonoom kunnen functioneren.

Duetto

Lees meer